Integrat cu E-Factura si E-Transport

- Evidenta clara a facturilor trimise prin ANAF, ideal pentru orice firma (PFA, SRL, SA). Suport la configurare si utilizare .

- Compatibil cu orice semnatura electronica (token fizic, cloud). Numar NELIMITAT de facturi care se pot trimite prin ANAF.

- Facturile pot fi trimise prin ANAF serviciul E-Factura individual sau automat, simplu, rapid, eficient. 100% succes de trimitere.

- Intocmirea automata a declaratiei de transport si generarea codului UIT cu tiparirea automata pe documentul de livrare marfa (factura / aviz)

- Tiparire cod QR UIT pe factura

- Generare si tiparire cod QR conform cerintelor AFM pentru panouri fotovoltaice

- Descarcarea automata a facurilor primite de la furnizori prin EFactura cu posibilitatea de notificare pe email catre diverse departamente

- Generare NIR cu preluarea produselor automat din facturile primite de la furnizori prin EFactura

ProfiCONT  STANDARD    Profesional+  
Modul CASA MARCAT
Documente
Functionalitati 
Rapoarte
Modalitati de lucru 
Case de marcat compatibile 
ProfiCONT - intra in pagina principala

Pentru alte modele de case de marcat sunati la 0721 945500 pentru a verifica daca sunt compatibile sau daca se pot face adaptarile necesare.

Simplu, robust, eficient, adaptabil.
Avantajul principal al acestui modul este ca denumirile produselor si preturile sunt tinute in calculator, astfel avand control total asupra acestor informatii si le puteti modifica dupa cum doriti fara a fi nevoie sa apelati la service sau la programarea casei de marcat. Casa de marcat lucreaza in regim de imprimanta fiscala.
Functionalitatile se cumuleaza impreuna cu celelalte module ale aplicatiei.
Datorita numeroaselor functonalitati existente au fost prezentate doar cele mai importante dintre functionalitati.
Daca nu ati gasit o anumita functionalitate in prezentul tabel contactati-ne la 0721 945500 pentru a va spune daca exista sau daca poate fi adaugata.
Functie de modul de lucru setarile sunt configurabile. Functionalitatile se activeaza de utilizator in acord cu specificul activitatii.

http://www.ProfiCONT.ro email: contact@proficont.ro Tel: 0721 945500

Listeaza functionalitati facturare

Economy and Business Life